Добредојдовте во Делукс Дистрибуција

Лиценцирана компанија за безбедносни системи која е авторизиран застапник за следниве брендови: Dahua, Teletek, Roger, Moes, Shelly, DelGate.

АКТУЕЛЕН ПРОИЗВОД

MOES-Smart Switch Curtein WS-EUR-C

 • Прекинувач за завеси - WiFi

  Со моќниот функционален паметен прекинувач за завеси, лесно можеме да ја трансформираме нашата куќа во паметна. Интелигентно контролирајте ги нашите завеси на многу полесен и попаметен начин.

 • Контрола од каде било

  Контролирајте ги завесите во кое било време од каде било со вашиот телефон користејќи APP „Smart Life. Затворете ја завесата автоматски кога не сте дома.
 • Контрола со глас без раце

  Компатибилен со Amazon Alexa и Google Home за да ги контролира завесите, ви овозможува попаметен и поудобен живот со ослободување на рацете.

 • Совпаѓање со повеќе сценарија

  Инсталирајте го прекинувачот за паметни завеси на многу места, како што се канцеларија / работна соба / спална соба / дневна соба, итн., дури може да ја контролира тендата во вашиот двор.

 • Распореди и одбројување

  Поставете распореди за контрола на завесите.
  Автоматски отворете ја завесата во моментот кога ќе станете и затворете ја завесата кога одите во кревет.
 • Спецификации

  Работен напон: AC 100-240V 50 / 60Hz
  Максимална моќност: 0001000W
  Моќност во мирување: .50,5W
  Температура на работа: 0-80

Наши задоволни клиенти

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »