Ловечка Камера Hunting camera-HC-940Pro/HC-940Pro Li(4G) (4K 36Mp)

Ловечка Камера со 4Г
HC-940Pro-Li (4G)
КАРАКТЕРИСТИКИ:
Фотографии од 36 MP
4K/30fps видеа со звук
Видео пренос
Пренос на фотографии
Пренос во живо/ 4G конекција
Автоматско поврзување
10000mAh/7,4V Li-on батерија
Оптимизирана антена
0,3s Реактивен активирач
Опсег на блиц и детекција од 100 стапки
2,4″ TFT и вградени копчиња
Четири режими на снимање
Подршка од 256 GB

		 	  

Related posts

Adria Security Summit 2019

Делукс Дистрибуција беше дел од најголемата годишна конференција и изложба за безбедносна опрема во Јадранскиот регион.

повеќе

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »