Related posts

Ловечка Камера Hunting camera-HC-940Pro/HC-940Pro Li(4G) (4K 36Mp)

Ловечка Камера со 4Г HC-940Pro-Li (4G) КАРАКТЕРИСТИКИ: Фотографии од 36 MP 4K/30fps видеа со звук Видео пренос Пренос на фотографии Пренос во живо/ 4G конекција Автоматско поврзување 10000mAh/7,4V Li-on батерија Оптимизирана антена 0,3s Реактивен активирач Опсег на блиц и...

повеќе

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »