Vimar – ETR5 – 2-channel rolling code rem.cont. 433MHz

Vimar – ETR5 – 2-channel rolling code rem.cont. 433MHz

2-channel 433 MHz rolling code remote control

Description

2-channel 433 MHz rolling code remote control

Reviews

Сеуште нема коментари.

Биди првиот кој ќе даде оценка за “Vimar – ETR5 – 2-channel rolling code rem.cont. 433MHz”

380+ соработници со нас, зошто не и вие?