VTOB114 Surface Mounted Box for 3 Module

VTOB114 Surface Mounted Box for 3 Module

> Material:Aluminum
> Size:373.4mm*149.4mm*80.6mm
> Weight:0.9kg
> Surface Mounted Box

Category: Tags: ,

Reviews

Сеуште нема коментари.

Биди првиот кој ќе даде оценка за “VTOB114 Surface Mounted Box for 3 Module”

380+ соработници со нас, зошто не и вие?