Конектори, кабли, алат

Конектори, кабли и алат

BNC-002

Conector BNC RG59,Crimp

повеќе

BNC-008

Conector BNC (BNC-008)

повеќе

RS-004

Conector DC FEMALE (RS-004)

повеќе

RS-005

Conector DC MALE

повеќе

RS-009

Conector DC MALE

повеќе

RS-011

Conector DC FEMALE

повеќе

Power supply

12V 20A (Power supply)

повеќе

1090S Connector

LAN- cat5 Metal

повеќе

CA015A (utp c5e)

Con. LAN Plastic

повеќе

US010 Connector

LAN- CAT6,Plasc

повеќе

US011 Connector

LAN, CAT6 Metal

повеќе

NP002CAT5E Connector

LAN-Plastic со отвор

повеќе

12V 5A 4CH

повеќе

12V 10A 9CH

повеќе

12V 15A 9CH

повеќе

12V 20A 18CH (FAN)

повеќе

12V 30A 18CH (FAN)

повеќе

NTS - 0301 ( 12V 1A)

повеќе

NTS - 0302 ( 12V 2A)

повеќе

NTS - 04B ( 12V 2A)

повеќе

NTS - 0302B (for DVR / camera )

повеќе

NTS-0503 (small) 2А

повеќе

NTS-0505 (small) 5А

повеќе

Euopena Cable

повеќе

USP NTS-10A 9CH

повеќе

UPS NTS-10A 18CH

повеќе

UPS NTS-20A 18CH

повеќе

Cable Power Spliter, 1-4

повеќе

Cable Power Spliter, 1-8

повеќе

Microphone for Camera with Pin Connectors

повеќе

Каналници

15x10 / 16x16 / 25x16 / 25x25 / 40x25 / 40x40 / 60x40 / 60x60

повеќе

RG59 Cable-Full Copper

Conductor 0.81mmBC+3.7mmSPE + Bride112x0.12mmBC + 6.0mmPVC

повеќе

Alarm cable

Alarm cable - 6Wire 6/0.22mm CCA, OD: 4,8mm x1m

повеќе

RG59 Cable+Power

Conductor 0.81mmCCS+3.7mmFPE+ Bride112x0.12mmCCA+6.0mmPVC

повеќе

RG59 Cable

Conductor 0.81mmCCS+3.7mmFPE+ Bride112x0.12mmCCA+6.0mmPVC

повеќе

RG59 Cable

Conductor 0.81mmCCS+3.7mmFPE+ Bride112x0.12mmCCA+6.0mmPVC

повеќе

Power Cable

2x0.75CCA,1.8PE,4.5PVC,100m

повеќе

Power Cable Copper

2x0.75Full Cu,1.8PE,4.5PVC,100m

повеќе

ANGLE LINK-Coaxial Cable RG59+2x075 x100

повеќе

ANGLE LINK-Coaxial Cable RG59+2x075 x200

повеќе

ANGLE LINK-Coaxial Cable RG59

2x075 x200 Црн со сајла

повеќе

ANGLE LINK-Coaxial Cable RG59+2x075 x100

повеќе

ANGLE LINK-Coaxial Cable RG59+2x075 x200

повеќе

HT-401

Клешта за Lan RJ45 + Тестер за LAN kabel

повеќе

HT-22

Клешта за оголување на кабел (HT-22)

повеќе

HT-106

Клешта Crimp за BNC

повеќе

380+ соработници со нас, зошто не и вие?