Shelly – Паметен дом

Создадете паметен дом!

Shelly е линија на производи за домашна автоматизација, што ви овозможува интелигентно да управувате со вашиот дом директно преку вашиот мобилен телефон!

› Контролирајте ги вашите светла со прилагодување на осветленоста, боите и поставете прилагодени распореди
› Управувајте со домашните уреди или канцелариската опрема од каде било
› Заштедете енергија и пари
› Контролирајте го секој електричен апарат во вашиот дом, без оглед каде сте
› Обезбедете ја вашата куќа со интегрирано откривање на движење
› Следете ја температурата, влажноста и осветленоста
› Контрола на потрошувачка на енергија
Сите уреди Shelly се дизајнирани да понудат максимална удобност на живеење, безбедност и лесна инсталација.
Shelly – паметнo решениe за секој дом и канцеларија!

Shelly 1 PM

повеќе

Shelly 2.5

повеќе

Shelly 4 PRO

повеќе

Shelly RGBW2

повеќе

Shelly H&T - B / W

повеќе

Shelly FLOOD

повеќе

Shelly BULB

повеќе

Shelly PLUG

повеќе

Split Core Current Transformer EM 50A

повеќе

Split Core Current Transformer EM 120A

повеќе

380+ соработници со нас, зошто не и вие?