Мрежни прекинувачи

МРЕЖНИ ПРЕКИНУВАЧИ

Dahua Technology е водечки светски провајдер на решенија за видео надзор со богато искуство во системите за видео надзор. Мрежите за IP CCTV се различни од традиционалните мрежи за комуникација со податоци, кои бараат високи перформанси во однос на „одложување“, „загуба на пакети“ и други фактори.

Мрежните прекинувачи од серијата Dahua се специјално дизајнирани за видео стриминг.

„Мрежни прекинувачи ориентиран кон видео“ е главниот диференцијатор на Dahua со другите прекинувачи. ePoE прекинувачите обезбедуваат пренос од 800 метри долг опсег, а индустриските прекинувачи обезбедуваат перформанси во екстремни услови. Агрегатни прекинувачи, основни прекинувачи и повеќе им нудат на корисниците оптимални решенија за пренос на видео за широк спектар на апликации.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »