Guangzhou Baolun Electronic Co., Ltd (ITC) Пристигна На Македонскиот Пазар

Делукс Дистрибуција ДООЕЛ Куманово стана ексклузивен застапник и дистрибутер на реномираниот производител Guangzhou Baolun Electronic Co., Ltd (ITC) .

Guangzhou Baolun Electronic Co., Ltd (ITC) е основана во 1993 година, со повеќе од 7.000 вработени вкупно. Ние сме професионални производители за аудиовизуелни и светлосни производи. Нашите производи се извезуваат во целиот свет со добра репутација.

Добра репутација на пазарот

ITC е официјално назначен бренд на многу големи проекти, инсталиран повеќе од 1.500.000 успешни проекти низ целиот свет и исто така високо признат од OEM/EDM партнерите од европските и американските големи брендови.

 

Богати производни линии и системска интеграција

ITC аудиовизуелни и светлосни производи достигнуваат до неколку илјади модели, што може да ви помогне
покрива повеќе од 90% AV бизнис.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »