Алармни системи

АЛАРМНИ СИСТЕМИ ОД TELETEK ELECTRONICS

Компанијата е основана во 1991 година, Teletek Electronics е бугарски производител на целосен опсег на системи за натрапници и пожарникари.

Со цел да ги задоволи постојано растечките потреби на клиентите и да продолжи на пазарот, компанијата продолжува да истражува, развива и реализира производи и решенија со високи перформанси низ сите овие години. Се стреми да презентира не само одделни производи, туку и комплетна серија на системи за натрапници и пожари, како и комуникациски решенија, погодни за сите видови објекти: станбени домови и мали канцеларии, куќи, средни и големи трговски и производствени локации.

Нивните референци вклучуваат некои од најголемите и најважните објекти во светот: Градска сала – Лисабон, Португалија; Хотелот Crowne Plaza – Доха, Катар; Хотел Шератон – Оран, Алжир; Градска сала – Софија, Бугарија; Централна автобуска станица во Истанбул – Турција; Санта Рита де Касија – Бразилија, Бразил, итн.

Денес, 27 години по нејзиното основање, Teletek Electronics со гордост објавува:

– 27 години иновации;
– Повеќе од 130 вработени;
– Извоз во 75 земји на 5 континенти;
– Повеќе од 30 милиони произведени производи;
– Речиси еден милион обезбедени објекти ширум светот.

Делукс Дистрибуција е официјален застапник и увозник за Teletek.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »