TITAN AG

TITAN AG

TITAN AG е гломазна инфраред аналоген PIR детектор погоден за домашна, комерцијална и канцелариска употреба. TITAN AG има висока заштита од бело светло и заштита
за животни до 12 килограми. Детекторот има адаптивна температурна компензација како функционалност.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.
EN 50131 Класа 2 Класа II сертифициран.

Category: Tags: , ,

Description

TITAN AG е гломазна инфраред аналоген PIR детектор погоден за домашна, комерцијална и канцелариска употреба. TITAN AG има висока заштита од бело светло и заштита
за животни до 12 килограми. Детекторот има адаптивна температурна компензација како функционалност.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.
EN 50131 Класа 2 Класа II сертифициран.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?