Eclipse LED8

Eclipse LED8

Eclipse LED 8 е тастатура со LED индикација за визуелизација на активната зона, технички проблеми и алармни настани. Тастатурата е дел од серијата аларми за ECLIPSE.
Тастатурата има 1 влезна површина. Eclipse LED 8 е погоден за програмирање и управување со системи до 8 зони организирани во заедничка безбедносна група.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse LED 8 е тастатура со LED индикација за визуелизација на активната зона, технички проблеми и алармни настани. Тастатурата е дел од серијата аларми за ECLIPSE.
Тастатурата има 1 влезна површина. Eclipse LED 8 е погоден за програмирање и управување со системи до 8 зони организирани во заедничка безбедносна група.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?