Монитори

МОНИТОРИ

Dahua обезбедува широк спектар на висококвалитетни решенија за прикажување и контрола за безбедност и комерцијална употреба. Во комерцијалните области, LCD монитори, LCD видео sидови, дигитална ознака LCD, LED дисплеи и интерактивни LCD дисплеи обезбедуваат идеално визуелно решение за задоволување на вашите потреби. Контролните производи обезбедуваат решенија со мала латентност со добри перформанси за синхронизација. Софтверот за управување со содржини може да обезбеди комплетно решение за дигитална сигнализација за корисниците.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »