За нас

Добредојдовте во Делукс Дистрибуција

 • Делукс Дистрибуција ДООЕЛ е приватна фирма основана во 2003 година. Нашата фирма се занимава со дистрибуција на безбедносна опрема, сеопфатно, од безбедносни камери, алармни и противпожарни системи, брави, модули за паметен дом, контролeри за евиденција на работно време па се до мотори за лизгачки и крилни порти. Со квалитетни продукти, стручно и професионално вршење на дејноста , денеска Делукс Дистрибуција успеа да стане една од водечките фирми на територијата на Северна Македонија во оваа дејност.
 • Нашата фирма е авторизиран дистрибутер за светскиот професионален кинески бренд за безбедносна опрема Dahua Technology. Исто така застапници сме и за бугарскиот бренд за алармни и противпожарни системи од Teletek Electronics ,брендот Shelly  и Moes – модули за паметен дом, автоматика за порти и паркинг простор од италијанскиот бренд Roger Technology , како и противпожарни системи и CO детекција од шпанскиот бренд Detnov.
 • Располагаме со голем лагер на производи по најконкурентни цени. Секогаш сме пријателски расположени за нови соработници (дилери,инсталатери, компании или фирми) кои што ќе ги супортираме со безбедносна опрема.
 • null
  Нашата Визија

Да станеме партнер на изборот. Во нашата компанија сите ние делиме една огромна визија: да создадеме одржлив развој со тоа што ќе се позиционираме како лидери во нашата индустрија. Нашиот раст доаѓа од два главни извори: знаење и квалитетни луѓе.

 • null
  Нашата Мисија

Создавање доверба на пазарот, позиционирање на лидерска позиција во Северна Македонија и да го направиме нашето име добро познато кај целата заедница.

 • null
  Нашите Вредности

Делукс Дистрибуција е компанија која веќе 17 години ги задоволува потребите на клиентите.Ние сме чесни професионалци и им служиме на нашите клиенти врз основа на вредности и принципи. Ние сме експерти за она што го правиме, но пред се ја сакаме нашата професија.

760

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

290

ЛОКАЦИИ

145

КОМЕРЦИЈАЛНИ ОБЈЕКТИ

17

ГОДИНИ ИСКУСТВО

Безбедност во вашето опкружување

Каде претпазливоста се меша со технологија!

Безбедноста традиционално се гледа како превенција на несреќи, односно избегнување да се случуваат несакани настани во нашето опкружување. Осигурајте го вашиот простор со најквалитетна и безбедносна опрема со најнова технологија која ја нуди нашата компанија. Препуштете ни ја вашата довербата на нашиот професионален тим и високо обучени сервисери и бидете дел од нашите многубројни задоволни клиенти / соработници.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »