ВНАТРЕШНИ И НАДВОРЕШНИ БЕЗБЕДНОСНИ КАМЕРИ

HDCVI камерите се поделени во серијата Ultra, Pro и Lite, кои се движат од високи перформанси со карактеристики ориентирани кон проекти до рамнотежа помеѓу трошоците и перформансите. Корисниците можат да изберат камери врз основа на нивните потреби.

HDCVI камерите се користат во апликации каде што е достапна постојна аналогна инфраструктура и корисниците имаат потреба од најнови технологии, вклучувајќи резолуција 4M/4K, IoT over coax, Power over Coax (PoC) и многу повеќе.

Мрежните камери се широко користени во различни апликации и вертикални индустрии. Камерите за препознавање лица може да се користат при влез и излез, паметна малопродажба, јавни површини и други сценарија за подобрување на ефикасноста на работењето.

  • DOMEВнатрешни камери
  • BULLETНадворешни камери

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »