Контакт

Контакт информации

Делукс Дистрибуција е компанија која врши дистрибуција на безбедносна опрема на територијата на Република Северна Македонија повеќе од 15 години. Застапници сме за следниве брендови со кои располагаме со обемен лагер на производи по најконкурентни цени и тоа Dahua Technology, Quiko Italy,Teletek Electronics, Shelly Cloud, Toshiba, Vimar.

АДРЕСА

ул.Б.Б Гуцман бр.1
ул.11 Октомври бр.4
1300 Куманово, Р.С.М

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон – Пет : 8:30h до 17:00h
Саб : 10:00h to 14:00h
Нед : Затворено

ТЕЛЕФОН

+389 31 432 111
+389 78 353 870

+389 70 204 466

Контактирај не

ЗАСТАПНИЦИ ЗА БРЕНДОВИТЕ

380+ соработници со нас, зошто не и вие?