Видео надзор

За Dahua Technology,

Dahua е посветена на обезбедување на своите највисоки квалитетни решенија и производи со најновите технологии за да им овозможи на крајните корисници успешно да го извршат својот бизнис. Во 2002 година, Dahua станала прва компанија во Кина која лансирала 8-канален вграден дигитален видеорекордер во реално време. Од тогаш, компанијата продолжила да инвестира во градењето на силни капацитети за истражување и развој за нови технологии и иновации.

Со повеќе од 16.000 вработени низ целиот свет, Dahua решенијата, производите и услугите се користат во повеќе од 180 земји и региони. Dahua има 54 подружници и претставништва на глобално ниво кои ги опфаќаат Азија, Америка, Европа, Блискиот Исток, Океанија, Африка и др. Со своите решенија за надзор, Dahua обезбедува исклучителен квалитет, сигурност и стабилност.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »