ДИГИТАЛНИ ВИДЕО РЕКОРДЕРИ | МРЕЖНИ ВИДЕО РЕКОРДЕРИ

Dahua HDCVI вклучуваат серии Ultra, Pro и Lite за да одговараат на различни апликации. Рекордерите од серијата Ultra нудат најдобри перформанси и највисок квалитет. Уредите од серијата Pro се совршени за бизниси и проекти со средна големина кои бараат рамнотежа помеѓу перформансите и буџетот. Рекордерите Lite Series се дизајнирани за оптимални перформанси на трошоците со стандардот за обезбедување квалитет.

HDCVI рекордерите, како дел од HDCVI системот, се широко користени во апликации каде што е достапна постоечка инфраструктура и корисниците имаат потреба од најнови технологии.

Мрежните снимачи на Dahua се опремени со различни капацитети на видео канали и физички големини за да се грижат за разни случаи на употреба. До 256CH/единица со големина 4U е погодна за апликации со високи барања за снимање, но без дополнително чување IP за да се заштедат трошоци, како што се училишта, казина, комплекси за градење, итн. 4CH/единица за снимање обично се користат во апликации за дома или мали бизниси како продавници за малопродажба.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »