Уреди за паметен дом

СОЗДАДЕТЕ ПАМЕТЕН ДОМ!

Линија на производи за домашна автоматизација, што ви овозможува интелигентно да управувате со вашиот дом директно преку вашиот мобилен телефон!

› Контролирајте ги вашите светла со прилагодување на осветленоста, боите и поставете прилагодени распореди
› Управувајте со домашните уреди или канцелариската опрема од каде било
› Заштедете енергија и пари
› Контролирајте го секој електричен апарат во вашиот дом, без оглед каде сте
› Обезбедете ја вашата куќа со интегрирано откривање на движење
› Следете ја температурата, влажноста и осветленоста
› Контрола на потрошувачка на енергија
Сите уреди се дизајнирани да понудат максимална удобност на живеење, безбедност и лесна инсталација.
Паметнo решениe за секој дом и канцеларија!

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »