Eclipse LCD 32 / PR

Eclipse LCD 32 / PR

Eclipse LCD 32e е LCD тастатура со текстуален екран за детални зони, грешки, аларми и информации за режимот на безбедност. Таа е дел од серија на системи за аларм Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. LCD 32 е погоден за програмирање и управување со системи со до 32 зони и 8 независни групи.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse LCD 32e е LCD тастатура со текстуален екран за детални зони, грешки, аларми и информации за режимот на безбедност. Таа е дел од серија на системи за аларм Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. LCD 32 е погоден за програмирање и управување со системи со до 32 зони и 8 независни групи.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Биди првиот кој ќе даде оценка за “Eclipse LCD 32 / PR”

500+ соработници со нас, зошто не и вие?