SR400

SR400

SR 400 е универзална пиезо сирена за надворешна инсталација со сини блиц и LED индикатор за статусот. Избор на ниво на звук, внатрешно заштитен пластичен капак и
двонасочен клуч за заштита од упад.
Широк капак со поставување на реклами / логоа до 250x120mm. Се испорачува со NiMH батерија – 9V / 180mAh.
SR 400 е сертифициран според EN 50131 Степен 3, Класа IV

Category: Tags: , ,

Description

SR 400 е универзална пиезо сирена за надворешна инсталација со сини блиц и LED индикатор за статусот. Избор на ниво на звук, внатрешно заштитен пластичен капак и
двонасочен клуч за заштита од упад.
Широк капак со поставување на реклами / логоа до 250x120mm. Се испорачува со NiMH батерија – 9V / 180mAh.
SR 400 е сертифициран според EN 50131 Степен 3, Класа IV

420+ соработници со нас, зошто не и вие?