Eclipse Zone 8 PS

Eclipse Zone 8 PS

Eclipse ZONE 8 PS е самонасочен Extender за да додадете 8 дополнителни зони во системот ECLIPSE 32. Додадените зони се слободно програмибилни од контролниот панел.
Модулот за проширување може да се монтира во универзална пластична кутија PB-U.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse ZONE 8 PS е самонасочен Extender за да додадете 8 дополнителни зони во системот ECLIPSE 32. Додадените зони се слободно програмибилни од контролниот панел.
Модулот за проширување може да се монтира во универзална пластична кутија PB-U.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?