Eclipse 8

Eclipse 8

Eclipse 8 е панел со 8 зони за безбедност на мали објекти. Панелот нуди контрола преку тастатура и / или читач на картички, а неговата работа со сериски TR2000 трансивер го прави погоден за поврзување со централизирана мониторинг станица. (без акумулатор)

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse 8 е панел со 8 зони за безбедност на мали објекти. Панелот нуди контрола преку тастатура и / или читач на картички, а неговата работа со сериски TR2000 трансивер
го прави погоден за поврзување со централизирана мониторинг станица. (без акумулатор)
Главни предности:
Програмирање со тастатура или директно преку компјутер со софтвер ProsTE.
Опсег на детектори, комуникациски модули и периферни уреди.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?