Eclipse 99

Eclipse 99

Eclipse 99 е алармен контролен панел погоден за големи комерцијални и канцелариски апликации. Панелот поддржува до 99 зони и 16 независни групи, секој со
индивидуално програмирање.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse 99 е алармен контролен панел погоден за големи комерцијални и канцелариски апликации. Панелот поддржува до 99 зони и 16 независни групи, секој со
индивидуално програмирање.
Eclipse 99 има 8 физички влезови за поврзување со детектори, како инсталерот може да избира меѓу единечен (1 или 2 рамнотежа отпорник) и спарен поврзување во
зоните. Во хардверската конфигурација на системот, инсталатерот може да избере помеѓу 9 типа на зонски врски. Целосната конфигурации од 99 зони се реализира преку спарен поврзување (16 логички зони) и 5 дополнителни експанзија со 8 хардверски зони (80 логички зони) или без спарен поврзување со 11 дополнителни експанзија за зони.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?