SR 105

SR 105

SR 105 е универзална пиезо сирена за внатрешна инсталација, со сини блиц и LED индикатор за статусот. Погоден за изградба на системи за безбедност.

Category: Tags: , ,

Description

SR 105 е универзална пиезо сирена за внатрешна инсталација, со сини блиц и LED индикатор за статусот. Погоден за изградба на системи за безбедност.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?