Eclipse LCD 32S

Eclipse LCD 32S

Eclipse LCD 32S е LCD тастатура со текстуален екран за детални информации за активни зони, технички проблеми, настани за аларми и режим на заштита. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. Eclipse LCD 32S е погоден за програмирање и управување со системи со до 32 зони и 8 независни групи.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse LCD 32S е LCD тастатура со текстуален екран за детални информации за активни зони, технички проблеми, настани за аларми и режим на заштита. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. Eclipse LCD 32S е погоден за програмирање и управување со системи со до 32 зони и 8 независни групи.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?