Eclipse LED16A

Eclipse LED16A

Eclipse LED 16A е тастатура со LED индикации за активна зона визуелизација, технички проблеми и алармот настани. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има влез од 1 зона. LED 16A е погодна за програмирање и управување со системи со до 16 зони и 3 независни групи.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse LED 16A е тастатура со LED индикации за активна зона визуелизација, технички проблеми и алармот настани. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има влез од 1 зона. LED 16A е погодна за програмирање и управување со системи со до 16 зони и 3 независни групи.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?