Eclipse PGM 8

Eclipse PGM 8

Eclipse PGM 8 е проширувач за додавање на 8 дополнителни програмабилни излези во системот ECLIPSE 32. Излезот е целосно програмиран од панелот. Моќта е од панелот.
Модулот за проширување може да се монтира во кутијата на контролниот панел (под плочата) или да се инсталира во мала, универзална пластична кутија.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse PGM 8 е проширувач за додавање на 8 дополнителни програмабилни излези во системот ECLIPSE 32. Излезот е целосно програмиран од панелот. Моќта е од панелот.
Модулот за проширување може да се монтира во кутијата на контролниот панел (под плочата) или да се инсталира во мала, универзална пластична кутија.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?