Eclipse 32

Eclipse 32

Eclipse 32 има 8 влезови за поврзување со детектори, балансот на зони се врши со 1 или 2 отпорници на балансот или со спарување за да се одреди типот на
балансирање за секој влез. Во хардверската имплементација на системот, инсталерот може да избере помеѓу 9 типа на поврзување за зоните. (без акумулатор)

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse 32 има 8 влезови за поврзување со детектори, балансот на зони се врши со 1 или 2 отпорници на балансот или со спарување за да се одреди типот на
балансирање за секој влез. Во хардверската имплементација на системот, инсталерот може да избере помеѓу 9 типа на поврзување за зоните. (без акумулатор)

Главни предности:
До 32 слободно програмибилни зони, 8 независни групи за управување, Програмирање со тастатура или директно преку компјутер со софтвер ProsTE, 3 различни
видови на програмирање во зависност од преференци на инсталерот, До 30 уреди поврзани со системската шина.

Reviews

Сеуште нема коментари.

Биди првиот кој ќе даде оценка за “Eclipse 32”

380+ соработници со нас, зошто не и вие?