SR300 B

SR300 B

SR 300B е универзална пиезо сирена за надворешна монтажа со сино блиц и LED индикатор за статусот.
Избор на нивото на звук, рекламен простор / лого на надворешниот пластичен капак, внатрешен метален капак и двонасочен клуч за заштита од упад.
Се испорачува со NiMH батерија – 9V / 180 mAh.
SR 300B е сертифициран според EN 50131 Степен 2, Класа IV

Category: Tags: , ,

Description

SR 300B е универзална пиезо сирена за надворешна монтажа со сино блиц и LED индикатор за статусот.
Избор на нивото на звук, рекламен простор / лого на надворешниот пластичен капак, внатрешен метален капак и двонасочен клуч за заштита од упад.
Се испорачува со NiMH батерија – 9V / 180 mAh.
SR 300B е сертифициран според EN 50131 Степен 2, Класа IV

420+ соработници со нас, зошто не и вие?