Eclipse Zone 8

Eclipse Zone 8

Eclipse ZONE 8 е проширувач за додавање на 8 дополнителни зони во системот ECLIPSE 32. Додадените зони се слободно програмибилни од контролниот панел.
Модулот за проширување може да се монтира во контролната кутија (под плочата) или во мала, универзална пластична кутија.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse ZONE 8 е проширувач за додавање на 8 дополнителни зони во системот ECLIPSE 32. Додадените зони се слободно програмибилни од контролниот панел.
Модулот за проширување може да се монтира во контролната кутија (под плочата) или во мала, универзална пластична кутија.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?