SR300 O

SR300 O

SR 300O е универзална пиезо сирена за надворешна монтажа со ORAJ блиц и LED индикатор за статусот.
Избор на нивото на звук, зголемен простор за рекламирање / лого на надворешниот пластичен капак, внатрешен заштитен метален капак и двонасочен клуч за заштита од
упад.

Category: Tags: , ,

Description

SR 300O е универзална пиезо сирена за надворешна монтажа со ORAJ блиц и LED индикатор за статусот.
Избор на нивото на звук, зголемен простор за рекламирање / лого на надворешниот пластичен капак, внатрешен заштитен метален капак и двонасочен клуч за заштита од
упад.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?