Eclipse WL

Eclipse WL

Eclipse WL е безжичен екстендер дизајниран за изградба на хибридни системи со жичени панели Eclipse и безжични периферни уреди BRAVO.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse WL е безжичен екстендер дизајниран за изградба на хибридни системи со жичени панели Eclipse и безжични периферни уреди BRAVO.
Eclipse WL е монтиран во мала пластична кутија и треба да биде поврзан со системската шина на контролната табла, со максимално растојание не поголемо од 250m.
Работа со Extender е поддржана од контролните панели Eclipse 16 и Eclipse 32 и безжични периферни уреди на BRAVO кои вклучуваат:
BRAVO PIR – Безжичен детектор на движење / BRAVO PIR EXT – Безжичен надворешен детектор / BRAVO MC – Безжичен магнетски контакт / BRAVO FL – Бежичен детектор
на вода / БРАВО ФД – Безжичен детектор за пожар / BRAVO CURTAIN – детектор за безжична завеса (PIR + MW) / BRAVO SR300 – Безжична сирена за надворешна монтажа
BRAVO RC – двонасочна далечинска контрола / BRAVO RC-41 / RC-21 / RC-11 * – Еднонасочна далечинска контрола.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?