TITAN DL

TITAN DL

TITAN DL е дигитален обемен инфрацрвен детектор погоден за примена во домашни, канцелариски и трговски објекти, исто така и за објекти со потреба од висока степен
на заштита како банки, банкарски канцеларии, магацини и др. TITAN DL користи алгоритам за дигитална обработка и има способност да ги заштити животните од работа до
20 кг. Главната предност на детекторот е двонасочна дигитална компензација на температурата.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција. Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа
TITAN DL е сертифициран според EN 50131, степен 2, класа II

Category: Tags: , ,

Description

TITAN DL е дигитален обемен инфрацрвен детектор погоден за примена во домашни, канцелариски и трговски објекти, исто така и за објекти со потреба од висока степен
на заштита како банки, банкарски канцеларии, магацини и др. TITAN DL користи алгоритам за дигитална обработка и има способност да ги заштити животните од работа до
20 кг. Главната предност на детекторот е двонасочна дигитална компензација на температурата.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција. Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа
TITAN DL е сертифициран според EN 50131, степен 2, класа II

420+ соработници со нас, зошто не и вие?