Eclipse PGM 8 PS

Eclipse PGM 8 PS

Eclipse PGM 8 PS е модул за проширување со само-придвижуван модул за 8 дополнителни програмабилни излези во системот ECLIPSE 32.
Излезите се целосно програмирани од панелот.
Модулот за проширување е инсталиран во универзална PB-U пластична кутија.

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse PGM 8 PS е модул за проширување со само-придвижуван модул за 8 дополнителни програмабилни излези во системот ECLIPSE 32.
Излезите се целосно програмирани од панелот.
Модулот за проширување е инсталиран во универзална PB-U пластична кутија.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?