BRAVO PIR

BRAVO PIR

BRAVO PIR е безжичен инфрацрвен детектор за движење дизајниран да работи со алармни панели на серијата BRAVO и ECLIPSE WL Wireless Extender. Детекторот е
погоден за заштита на областите за непосредно дејствување во рамките на 400 метри од контролниот панел.
Detector BRAVO PIR има дополнителен режим на “двојна акција” со можност за минимизирање на лажни аларми.
Има вградена 3V/1500mAh батерија.

Category: Tags: , ,

Description

BRAVO PIR е безжичен инфрацрвен детектор за движење дизајниран да работи со алармни панели на серијата BRAVO и ECLIPSE WL Wireless Extender. Детекторот е
погоден за заштита на областите за непосредно дејствување во рамките на 400 метри од контролниот панел.
Detector BRAVO PIR има дополнителен режим на “двојна акција” со можност за минимизирање на лажни аларми.
Има вградена 3V/1500mAh батерија.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?