Eclipse LED32/PR

Eclipse LED32/PR

Eclipse LED 32 е тастатура со LED индикатор за визуелизација на активната зона, технички проблеми и алармни настани. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. Eclipse LED 32 е погоден за програмирање и управување со системи со 32 зони и 8 независни групи.

Category: Tags: , ,

Description

Eclipse LED 32 е тастатура со LED индикатор за визуелизација на активната зона, технички проблеми и алармни настани. Тоа е дел од серијата аларми за Eclipse.
Тастатурата има зона (жичен влез) и PGM излез. Eclipse LED 32 е погоден за програмирање и управување со системи со 32 зони и 8 независни групи.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?

Изберете јазик »