Eclipse 16

Eclipse 16

Eclipse 16
Eclipse 16 е контролен панел дизајниран за заштита на домови, мали продавници и канцеларии. Панелот нуди можност за управување со 3 независни групи со индивидуално програмирање. Панелот има 16 влезови за поврзување на детекторот, балансот на зони се врши со 1 или 2 балансни отпорници. Во хардверската имплементација на системот, инсталерот може да избере помеѓу 5 типа на поврзување за зоните. (без акумулатор)

Category: Tags: , , ,

Description

Eclipse 16 е контролен панел дизајниран за заштита на домови, мали продавници и канцеларии. Панелот нуди можност за управување со 3 независни групи со
индивидуално програмирање. Панелот има 16 влезови за поврзување на детекторот, балансот на зони се врши со 1 или 2 балансни отпорници. Во хардверската
имплементација на системот, инсталерот може да избере помеѓу 5 типа на поврзување за зоните. (без акумулатор)

420+ соработници со нас, зошто не и вие?