BRAVO RC

BRAVO RC

BRAVO RC е двонасочна далечински управувач, наменет за работа со безжични алармни панели BRAVO. Корисникот лесно и брзо може да вклучува и исклучува
обезбедувањето на објектот, како во случај на настанати алармни настани се известува од далечинскиот со светлосна и звучна сигнализација.
До 8 далечински управувачи може да се предава на еден панел BRAVO.
BRAVO RC поседува програмабилен копче ( “Ѕвезда”), на кој може да се поставува различна функционалност според потребите на корисникот, а преку информативниот
копче (“i”) може да се видат тековниот статус на системот.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?