GB Tester

GB Tester

GB тестер е уред дизајниран за тестирање и лоцирање на најсоодветно место за инсталација во просторијата на скршен стакло детектор GBD20. Уредот има четири
различни звуци на скршено стакло – армирано, калено, обично рамно, стакло.

Category: Tags: , ,

Description

GB тестер е уред дизајниран за тестирање и лоцирање на најсоодветно место за инсталација во просторијата на скршен стакло детектор GBD20. Уредот има четири
различни звуци на скршено стакло – армирано, калено, обично рамно, стакло.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?