BRAVO LAN

BRAVO LAN

BRAVO LAN е комуникациски модул со излези дизајнирани да работат со безжични алармни панели на BRAVO.
Модулот е монтиран во кутијата со слот преку сериски интерфејс.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?