TITAN QD40

TITAN QD40

Дигитален волуметриски инфрацрвен детектор со ПИ заштита за животни до 25 / 40кг (опционално). Детекторот е погоден за инсталација во станбени објекти, како и во
згради со високи безбедносни барања и мал број лажни детектори. TITAN QD40 користи алгоритам за дигитална обработка и има способност да заштити од животни до
40 килограми.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

Category: Tags: , ,

Description

Дигитален волуметриски инфрацрвен детектор со ПИ заштита за животни до 25 / 40кг (опционално). Детекторот е погоден за инсталација во станбени објекти, како и во
згради со високи безбедносни барања и мал број лажни детектори. TITAN QD40 користи алгоритам за дигитална обработка и има способност да заштити од животни до
40 килограми.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?