BRAVO PIR EXT GJD

BRAVO PIR EXT GJD

BRAVO PIR EXT GJD е безжичен надворешен детектор. Може да се користи со безжичен алармен систем BRAVO или со системот ECLIPSE, со помош на безжичен проширувач.
Детекторот е напојуван од батерија и може да се монтира до 400 метри од контролниот панел. BRAVO PIR EXT GJD ги исполнува барањата на EN50131, GRADE 2.

Category: Tags: , ,

Description

BRAVO PIR EXT GJD е безжичен надворешен детектор. Може да се користи со безжичен алармен систем BRAVO или со системот ECLIPSE, со помош на безжичен проширувач.
Детекторот е напојуван од батерија и може да се монтира до 400 метри од контролниот панел. BRAVO PIR EXT GJD ги исполнува барањата на EN50131, GRADE 2.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?