BRAVO EXT

BRAVO EXT

BRAVO EXT е безжичен алармен контролен панел со надворешно напојување – AC-DC адаптер. BRAVO EXT е погоден за изградба на безжични безбедносни системи за
домови, мали канцеларии или малопродажни места.
Кон панелот можат да се повржат до 16 безжични детекторот од серија BRAVO (PIR, MC, FL и FD) како секој детектор претставува една зона за заштита. Безжичен панел
BRAVO EXT е лесен за инсталација, одржување и работа, обезбедување на корисник два режима на стража (Целосно и делумно). Системот лесно се управува со далечинска
контрола и мобилна апликација MobileTTE за паметни телефони *. Модулот има вградена батерија / * Потребен е модул BRAVO TTE GPRS инсталиран на панелот

Category: Tags: , ,

Description

BRAVO EXT е безжичен алармен контролен панел со надворешно напојување – AC-DC адаптер. BRAVO EXT е погоден за изградба на безжични безбедносни системи за
домови, мали канцеларии или малопродажни места.
Кон панелот можат да се повржат до 16 безжични детекторот од серија BRAVO (PIR, MC, FL и FD) како секој детектор претставува една зона за заштита. Безжичен панел
BRAVO EXT е лесен за инсталација, одржување и работа, обезбедување на корисник два режима на стража (Целосно и делумно). Системот лесно се управува со далечинска
контрола и мобилна апликација MobileTTE за паметни телефони *. Модулот има вградена батерија / * Потребен е модул BRAVO TTE GPRS инсталиран на панелот

420+ соработници со нас, зошто не и вие?