BRAVO INTR

BRAVO INTR

BRAVO INTR е безжична алармна контролна табла со вграден уред за напојување, кој е фабрички монтиран до дното на кутијата. BRAVO INTR е погодна за изградба на
безжични безбедносни системи за домови, мали канцеларии или малопродажни места.
Кон панелот можат да се обучуваат до 16 безжични детекторот од серија BRAVO (PIR, MC, FL и FD) како секој детектор претставува една зона за заштита. BRAVO INTR
Wireless панелот е лесен за инсталирање, одржување и управување, обезбедувајќи му на корисникот два режима на безбедност (Full и Paral). Системот лесно се управува
со далечинска контрола и мобилна апликација MobileTTE за паметни телефони *.

* Потребен е модул BRAVO TTE GPRS инсталиран на панелот

Category: Tags: , , ,

Description

BRAVO INTR е безжична алармна контролна табла со вграден уред за напојување, кој е фабрички монтиран до дното на кутијата. BRAVO INTR е погодна за изградба на
безжични безбедносни системи за домови, мали канцеларии или малопродажни места.
Кон панелот можат да се обучуваат до 16 безжични детекторот од серија BRAVO (PIR, MC, FL и FD) како секој детектор претставува една зона за заштита. BRAVO INTR
Wireless панелот е лесен за инсталирање, одржување и управување, обезбедувајќи му на корисникот два режима на безбедност (Full и Paral). Системот лесно се управува
со далечинска контрола и мобилна апликација MobileTTE за паметни телефони *.

* Потребен е модул BRAVO TTE GPRS инсталиран на панелот

420+ соработници со нас, зошто не и вие?