BRAVO SR300 ALK

BRAVO SR300 ALK

BRAVO SR300 ALK е безжична пиезо сирена за надворешни монтажа, наменета за работа со алармни панели серија BRAVO или ECLIPSE WL безжичен Extender. Сирената
може да се монтира на растојание од 400 метри од контролната табла.
BRAVO SR300 ALK располага со светлосна и звучна сигнализација за обелоденување на случиле алармни настани, внатрешен метален капак и Преклопете тампер-клуч за
зголемена заштита. Животот на користените батерии може да се прошири преку опционални напојување со надворешен адаптер 12V / 1A.
Широката пластична сирена капак е погодна за поставување на рекламни налепници или печатење на лого на компанија.
BRAVO SR300 ALK работи со алкални батерии вклучени во производителот.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?