TITAN GB

TITAN GB

TITAN GB е двојна детекторска технологија (PIR + стакло детектор за разбивање на стакло) за домашна, канцелариска и комерцијална употреба. Идеален за примена и
заштита на продавници и големи прозорци за стакло. Со TITAN GB, можете да ја прилагодите чувствителноста на двете PIR и GB елементи, додека детекторот исто така
обезбедува заштита за животни до 12 kg. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

Category: Tags: , ,

Description

TITAN GB е двојна детекторска технологија (PIR + стакло детектор за разбивање на стакло) за домашна, канцелариска и комерцијална употреба. Идеален за примена и
заштита на продавници и големи прозорци за стакло. Со TITAN GB, можете да ја прилагодите чувствителноста на двете PIR и GB елементи, додека детекторот исто така
обезбедува заштита за животни до 12 kg. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?