TITAN MW

TITAN MW

TITAN MW е детектор со технологија за двојна детекција (PIR + MW) за употреба во простории со висока безбедност. PIR и MW елементи можат да функционираат и / или
принцип и нивната чувствителност може да се прилагоди. TITAN MW ја зголеми чувствителноста против лажното активирање благодарение на функцијата за трокреветна
детекција на детекторот. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа

Category: Tags: , ,

Description

TITAN MW е детектор со технологија за двојна детекција (PIR + MW) за употреба во простории со висока безбедност. PIR и MW елементи можат да функционираат и / или
принцип и нивната чувствителност може да се прилагоди. TITAN MW ја зголеми чувствителноста против лажното активирање благодарение на функцијата за трокреветна
детекција на детекторот. Детекторот има двонасочна температурна компензација.
Детекторите на серијата TITAN имаат 5-годишна гаранција.
Евентуално, детекторот може да го нарачате со ѕидна или таванска монтажа

420+ соработници со нас, зошто не и вие?