GBD 10

GBD 10

GBD10 е аналоген прекинувачки детектор за откривање на скршено стакло. Анализира влезниот сигнал со генерирање на звучни фреквенции кои се подесени за оптимално
функционирање на детекторот.
GBD10 е компатибилен со било кој конвенционален контролен панел за алармен систем.

Category: Tags: , ,

Description

GBD10 е аналоген прекинувачки детектор за откривање на скршено стакло. Анализира влезниот сигнал со генерирање на звучни фреквенции кои се подесени за оптимално
функционирање на детекторот.
GBD10 е компатибилен со било кој конвенционален контролен панел за алармен систем.

420+ соработници со нас, зошто не и вие?