BRAVO PSTN

BRAVO PSTN

BRAVO PSTN е комуникациски модул за поврзување на телефонска линија, наменета за работа со безжични алармни панели серија BRAVO.
Модулот е монтиран на слот во панел-кутија преку сериски интерфејс. Модул BRAVO PSTN праќа пораки за настани до 4 телефонски броеви – до центар за мониторинг (CID
или SIA протоколи за комуникација) или директно до корисникот (Членски протокол за комуникација – во случај на аларм настани кон корисникот се праќа порака во форма
на мелодија).
Модул BRAVO PSTN се програмира целосно преку софтвер ProsTE или кориснички интерфејс AjaxWEB.

Category: Tag:

420+ соработници со нас, зошто не и вие?